Gratis informatie bijeenkomsten Vermoeidheidkliniek

alles over chronische vermoeidheid, ME/CVS, whiplash en fibromyalgie.

Je kunt heel makkelijk deelnemen aan onze online informatiebijeenkomst. Je krijgt veel informatie over de ziekte, de klachten, onderzoek, diagnose, medicatie, behandeling en de verwachtingen die je voor de toekomst kunt hebben. Wat betekent de ziekte voor de patiënt en z’n omgeving? Het gaat ook over de beoordeling van arbeidsongeschiktheid, mantelzorg en opnamemogelijkheden van ernstige ME/cvs patiënten. Er is natuurlijk ook ruimte voor vragen. Patiënten, partners, familie, mantelzorgers, geïnteresseerden en professionals zijn van harte uitgenodigd.
Je hebt een computer, tablet of telefoon met camera en microfoon nodig. Na de aanmelding via onderstaand formulier, regelen wij de rest. We hebben de volgende online bijeenkomsten gepland:

 • Dinsdagmiddag 14 december om 15:00 uur
 • Dinsdagavond 18 januari om 19:30 uur

Nieuw! Gratis online lotgenotencontact

Vanaf januari 2022 kun je met vaste regelmaat praten met medepatiënten over de ziekte, hoe je er zelf mee omgaat, je omgeving, wat je wel en niet moet geloven van wat er op internet wordt gezegd en wat je verder maar wilt weten. Er zijn twee ervaringsdeskundigen die mee praten. We gaan in januari 2022 deze gratis online lotgenotencontact bijeenkomsten plannen. Meervoud, omdat er op meerdere momenten wordt gepland, zodat je met regelmaat terecht kunt bij mensen die ‘het snappen’. De bijeenkomsten zijn niet alleen voor patiënten van Vermoeidheidkliniek, maar ook voor niet patiënten.

Check de website in januari voor meer informatie en de data!

Gratis informatie over ziek zijn, ziektewet en WIA

 • Dinsdagavond 25 januari om 19:30 uur.

Arbeidsongeschiktheid brengt veel met zich mee: onzekerheid, wet- en regelgeving, veranderingen in inkomen en soms juridische procedures. Als je ziek wordt met niet objectiveerbare klachten, dan speelt er nog veel méér dan dat. Vanuit Vermoeidheidkliniek is daarom de dienst Arbeid en Inkomen ontstaan. Daar vind je ondersteuning bij vraagstukken rondom re-integratie en arbeidsongeschiktheid. Op www.arbeideninkomen.nl lees je daar meer over. Specialisten die je binnen deze dienst helpen vertellen alles over wet-, regelgeving, hoe je daarmee omgaat, wat je wel en beter niet kunt doen, wat je rechten en plichten zijn en meer. Ze beantwoorden ook al je vragen. Direct even aanmelden dus!

Aanmelden

  Ik meld me aan voor:
  Voornaam:
  Achternaam:
  Woonplaats:
  Telefoon:
  Email:
  Toelichting of vraag:

    Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start met typen en druk op enter om te zoeken