Partners

Klik op het logo om doorgelinkt te worden naar de site van onze partners.

Van der Valk Vitaal

Van der Valk kennen we natuurlijk allemaal van de ‘Toekan’. Van der Valk Vitaal is óók goed in zorg. Onder meer in Tiel is er onder de naam Vitaal en Care een apart zorggedeelte gebouwd. Er is een bijzondere samenwerkingsband ontstaan toen nadat duidelijk werd dat een ME/cvs patiënt de Vermoeidheidkliniek had opgezet. Elfi van der Valk werd geraakt door dit verhaal en de samenwerking hechter, bijvoorbeeld door de hulp van het Van der Valk Zorghotel met de pilot om ernstige, bedlegerige patiënten op te kunnen nemen voor intake en behandeling.

Partners

Slaapkliniek
Vermoeidheidkliniek werkt nauw samen met Slaapkliniek, ze zijn zelfs ‘familie’ van elkaar. Als je langere tijd slecht slaapt, moe wakker wordt, kan worden verwezen naar een slaapspecialist. Dat is een medisch specialist die zich heeft gespecialiseerd in slaapstoornissen. Bij Slaapkliniek mag je na verwijzing veel tijd voor persoonlijke aandacht verwachten door een ervaren slaapspecialist. Een slaaponderzoek in Slaapkliniek combineert kennis van vermoeidheid en ME/cvs, comfortabel slapen in een luxe kamer, met 24/7 verpleegkundige zorg.

Partners

ZorgTeam

De multidisciplinaire behandeling voor Vermoeidheidkliniek wordt door Zorgteam in teamverband uitgevoerd. Vermoeidheidkliniek en Zorgteam staan onder dezelfde leiding en zijn beide onderdeel van Multizorgteam bv.

Partners

1nP
De psychologische zorg geschiedt door GZ psycholoog Els de Kloe en haar collega’s. Haar partner 1nP doet onder meer de declaraties. Zij zorgt voor de professionele invulling van psychologie binnen Vermoeidheid&PijnCentrum, als onderdeel van het totale behandelteam en uiteraard binnen het programma en de protocollen.

Partners

Diëtistenpraktijk Annete Rijnbende
Annette Rijnbende is onze vast dietiste. Naast regulier diëtist is zij ook orthomoleculair therapeut. Deze combinatie maakt dat zij veel weet van bijvoorbeeld vermoeidheidklachten, gewrichtsproblemen, darmproblemen, huidklachten, vitamine tekorten en slaapproblemen. Zij werkt met een protocol dat is samengesteld met andere specialisten op gebied van ernstige vermoeidheid, ME/CVS en voeding en voegt daar dus nog wat specifieke kennis aan toe!

Partners

Pijnkliniek De Bilt
Er is een hechte samenwerking met pijnspecialist en anesthesist dr. Henk Koning en zijn mensen. We zijn bijvoorbeeld samen in een kliniek in De Bilt gevestigd. De lijntjes zijn kort.

Partners

Hartkliniek
Hartkliniek Nederland heeft dezelfde visie op behandelen van patiënten als wij die hebben. Patiëntgericht, kwalitatief hoogstaand en met veel tijd. Als er een fietstest of ander onderzoek nodig is, dan zijn deze voor af doorgesproken, helemaal gericht op onze patiënten. Daarnaast zijn de lijnen erg kort. We zijn op steenworp afstand van elkaar gevestigd in Lelystad!

Partners

ME/CVS Stichting Nederland
De officiële patiëntenorganisatie voor ME/Chronisch Vermoeidheidssyndroom.

De ME/CVS Stichting Nederland zet zich in voor de versterking en verbetering van de positie van mensen met ME/CVS.

Vermoeidheid&PijnCentrum is sponsor en denkt met de ME/CVS Stichting mee, vooral als het gaat over de medische kant van de aandoening.

Partners

Newcastle University
De succesvolle aanpak van de Vermoeidheidkliniek vindt navolging in Engeland. Op Newcastle University neemt professor Julia Newton zoveel mogelijk van de aanpak van het Vermoeidheid&PijnCentrum over. Newton doet belangrijk onderzoek naar vermoeidheid. Ze sprak op het symposium van het Vermoeidheidkliniek en toonde grote bewondering voor de behandelmethoden van het centrum. Haar enthousiasme resulteerde in een partnership en samenwerking tussen Newcastle University en het Vermoeidheid&PijnCentrum (http://www.ncl.ac.uk).

Partners

Videobutler
Een afspraak met onze medisch specialist kan tegenwoordig ook vanuit huis, via het computerscherm. Met een nieuwe vorm van videoconsulten waarbij een speciale ‘videobutler’ van te voren zorgt voor een goede voorbereiding en storingsvrije techniek. Met deze methode hebben patiënt en arts voortaan de beschikking over een veilige en stabiele verbinding. Bijvoorbeeld Meander kiest voor deze medisch-technische innovatie en digitale zorg, om daarmee extra service te bieden aan patiënten. Vermoeidheidkliniek nu dus ook.

Menselijke tussenkomst via videobutler
De spraak-beeldverbinding wordt door de videobutler voorafgaand aan het consult ingesteld en getest. Op afstand checken de videobutlers of de apparatuur van de patiënt goed werkt, helpen indien nodig bij de installatie en brengen de verbinding met Vermoeidheidkliniek tot stand. Is de verbinding eenmaal tot stand gekomen, dan kan dezelfde code voor vervolgconsulten gebruikt worden. Het systeem is natuurlijk zeer goed beveiligd.

Partners

Hotel De Lange Jammer
Hotel “De Lange Jammer” is een prima accommodatie aan het water om wanneer u van ver komt te kunnen overnachten. De Vermoeidheidkliniek kan voor haar patiënten een overnachting tegen gunstig tarief regelen.

Partners

Start met typen en druk op enter om te zoeken