Partners

Klik op het logo om doorgelinkt te worden naar de site van onze partners.

Van der Valk Vitaal

Van der Valk kennen we natuurlijk allemaal van de ‘Toekan’. Maar is óók het Hotel met zorg! Onder meer in Amersfoort, Tiel en Vught is men actief met Van der Valk Vitaal en Care. Er is een bijzondere samenwerkingsband ontstaan toen nadat duidelijk werd dat een ME/cvs patiënt de Vermoeidheidkliniek had opgezet. Elfi van der Valk werd geraakt door dit verhaal en dat maakte de samenwerking hechter. Bijvoorbeeld door de hulp van het Van der Valk Care. Het zorghotel waar we ernstige, bedlegerige patiënten op kunnen nemen voor intake en behandelplan.

Partners

Slaapkliniek
Vermoeidheidkliniek werkt nauw samen met Slaapkliniek, ze zijn zelfs ‘familie’ van elkaar. Als je langere tijd slecht slaapt, moe wakker wordt, kan worden verwezen naar een slaapspecialist. Dat is een medisch specialist die zich heeft gespecialiseerd in slaapstoornissen. Bij Slaapkliniek mag je na verwijzing veel tijd voor persoonlijke aandacht verwachten door een ervaren slaapspecialist. Een slaaponderzoek in Slaapkliniek combineert kennis van de ziekte, comfortabel slapen in een luxe kamer, met verpleegkundige zorg.

Partners

ME/CVS Stichting Nederland
De officiële patiëntenorganisatie voor ME/Chronisch Vermoeidheidssyndroom.

De ME/CVS Stichting Nederland zet zich in voor de versterking en verbetering van de positie van mensen met ME/CVS.

Vermoeidheidkliniek denkt als medisch adviseur met de ME/CVS Stichting mee, vooral als het gaat over de medische kant van de aandoening. Anderzijds brengt de ME/CVS Stichting het patiëntenperspectief in bij Vermoeidheidkliniek.

Partners

1nP en GGz Heuvelrug
De psychologische zorg geschiedt door GZ psycholoog Els de Kloe en GGz Heuvelrug.  1nP is de partner van Els de Kloe, ze doen onder meer de  declaraties. Met Els de Kloe en GGz Heuvelrug hebben wij de professionele invulling van psychologie binnen Vermoeidheidkliniek geborgd, als onderdeel van het totale behandelteam en uiteraard binnen het programma en de protocollen.

Partners
Partners

Diëtistenpraktijk Nutricentrum en Becks&Havers
Dat zijn onze vaste partners voor diëtetiek. Naast regulier diëtist, zijn ze ook orthomoleculair therapeut. Deze combinatie maakt dat zij veel weten van bijvoorbeeld vermoeidheidklachten, gewrichtsproblemen, darmproblemen, huidklachten, vitamine tekorten en slaapproblemen. Zij werkt met een protocol dat is samengesteld met andere specialisten op gebied van ernstige vermoeidheid, ME/cvs en voeding en voegt daar dus nog wat specifieke kennis aan toe!

Partners
Partners

Hartkliniek
Hartkliniek Nederland heeft dezelfde visie op behandelen van patiënten als wij die hebben. Patiëntgericht, kwalitatief hoogstaand en met veel tijd. Als er een fietstest of ander onderzoek nodig is, dan zijn deze voor af doorgesproken, helemaal gericht op onze patiënten. Daarnaast zijn de lijnen erg kort. We zijn in hetzelfde pand gevestigd in Lelystad!

Partners

Newcastle University
De succesvolle aanpak van Vermoeidheidkliniek vindt navolging in Engeland. Op Newcastle University nam professor dr. Julia Newton zoveel mogelijk van de aanpak van  Vermoeidheidkliniek over. Newton doet belangrijk onderzoek naar vermoeidheid. Ze sprak op een symposium van het Vermoeidheidkliniek en toonde grote bewondering voor onze behandelmethoden. Haar enthousiasme resulteerde in een partnership en samenwerking tussen Newcastle University en Vermoeidheidkliniek (http://www.ncl.ac.uk).

Partners

Start met typen en druk op enter om te zoeken