Een bedrijfsarts in opleiding heeft meegelopen met onze internisten en ons multidisciplinair team. Dit schrijft hij in z’n stageverslag over onze kliniek:

“Ik ben ervan overtuigd dat deze behandeling en manier van benadering van Vermoeidheidkliniek voor veel mensen werkt en zal blijven werken. In mijn eigen praktijk zal ik dit als traject zeker inzetten op het moment dat ik iemand heb die mogelijk in aanmerking komt van dit traject. Mijn leerdoelen heb ik kunnen vervolmaken en ik heb betere inzicht gekregen hoe om te gaan met soortgelijke patiënten/werknemers in mijn eigen werk. Al met al was dit voor mij een zeer geschikte oriënterende stage geweest. Een ieder in ons vakgebied, zowel bedrijfsarts als verzekeringsarts, zou ik willen aanraden om bij de Vermoeidheidkliniek te gaan kijken”. Dr. K.A.

Gratis informatie bijeenkomsten Vermoeidheidkliniek

alles over chronische vermoeidheid, ME/CVS, whiplash en fibromyalgie.

Je kunt heel makkelijk deelnemen aan onze online informatiebijeenkomst. Je krijgt veel informatie over de ziekte, de klachten, onderzoek, diagnose, medicatie, behandeling en de verwachtingen die je voor de toekomst kunt hebben. Wat betekent de ziekte voor de patiënt en z’n omgeving? Het gaat ook over de beoordeling van arbeidsongeschiktheid, mantelzorg en opnamemogelijkheden van ernstige ME/cvs patiënten. Er is natuurlijk ook ruimte voor vragen. Patiënten, partners, familie, mantelzorgers, geïnteresseerden en professionals zijn van harte uitgenodigd.
Je hebt een computer, tablet of telefoon met camera en microfoon nodig. Na de aanmelding via onderstaand formulier, regelen wij de rest. We hebben de volgende online bijeenkomsten gepland:

 • Dinsdagavond 15 juni om 19:30 uur
 • Dondermiddag 16 september om 15:00 uur
 • Dinsdagavond 2 november om 19:30 uur

Gratis informatie over ziek zijn, ziektewet en WIA

 • Donderdagmiddag 21 September 2021 om 15.30 uur

Arbeidsongeschiktheid brengt veel met zich mee: onzekerheid, wet- en regelgeving, veranderingen in inkomen en soms juridische procedures. Als je ziek wordt met niet objectiveerbare klachten, dan speelt er nog veel méér dan dat. Vanuit Vermoeidheidkliniek is daarom de dienst Arbeid en Inkomen ontstaan. Daar vind je ondersteuning bij vraagstukken rondom re-integratie en arbeidsongeschiktheid. Op www.arbeideninkomen.nl lees je daar meer over. Specialisten die je binnen deze dienst helpen vertellen alles over wet-, regelgeving, hoe je daarmee omgaat, wat je wel en beter niet kunt doen, wat je rechten en plichten zijn en meer. Ze beantwoorden ook al je vragen. Direct even aanmelden dus!

Aanmelden

  Ik meld me aan voor:
  Voornaam:
  Achternaam:
  Woonplaats:
  Telefoon:
  Email:
  Toelichting of vraag:

    Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start met typen en druk op enter om te zoeken