Gratis informatie bijeenkomsten Vermoeidheidkliniek

alles over chronische vermoeidheid, ME/CVS en fibromyalgie.

Je kunt heel makkelijke deelnemen aan onze online informatiebijeenkomst. Je krijgt dan via het beeldscherm veel informatie over de ziekte, de klachten, onderzoek, diagnose, medicatie, behandeling en de verwachtingen die je voor de toekomst kunt hebben. Het gaat ook over de beoordeling van arbeidsongeschiktheid, mantelzorg en opnamemogelijkheden van ernstige ME/cvs patiënten. Er is natuurlijk ook ruimte voor vragen. Patiënten, geïnteresseerden en professionals zijn van harte uitgenodigd.
Je hebt een computer, tablet of telefoon met camera en microfoon nodig. Na de aanmelding via onderstaand formulier, regelen wij de rest. We hebben de volgende online bijeenkomsten gepland:

 • Donderdag 21 januari om 15:30 uur
 • Dinsdag 16 maart om 19:30 uur
 • Donderdag 6 mei om 15:30 uur

Nieuw:

Voor familie, vrienden en mantelzorgers van patiënten

Voor familie, vrienden en mantelzorgers van patiënten is dit de mogelijkheid meer te horen over chronische vermoeidheid, ME/cvs en fibromyalgie. Wat zijn dat voor ziektes? Wat is de behandeling? De prognose? Wat betekent het voor de patiënt? Wat kun je doen? Gespreksleider is Pierre de Roy: ME/cvs patiënt en oprichter van Vermoeidheidkliniek.

 • Dinsdag 9 februari om 19:30 uur

Lotgenotencontact ME/cvs patiënten

Het is fijn om met andere patiënten te praten over de ziekte, wat het met je doet, wat je helpt en zo meer. Vermoeidheidkliniek biedt de kans! Je hoort eerst heel kort iets over de laatste ontwikkelingen van ME/cvs en dan start het gesprek aan de hand van wat thema’s. Pierre de Roy is ME/cvs patiënt, oprichter van Vermoeidheidkliniek en gespreksleider.
Thema : n.t.b.

 • Dinsdag 6 april om 15:30 uur.

 

Voor meer informatie kun je een email sturen aan patientdesk@vermoeidheidkliniek.nl. Aanmelden doe je met onderstaand formulier.
Je kunt als je samenwoont ook samen kijken of als alternatief met meerdere mensen individueel inschrijven.

Aanmelden

  Ik meld me aan voor:
  Voornaam:
  Achternaam:
  Woonplaats:
  Telefoon:
  Email:
  Toelichting of vraag:

    Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start met typen en druk op enter om te zoeken