Een bedrijfsarts in opleiding heeft meegelopen met onze internisten en ons multidisciplinair team. Dit schrijft hij in z’n stageverslag over onze kliniek:

“Ik ben ervan overtuigd dat deze behandeling en manier van benadering van Vermoeidheidkliniek voor veel mensen werkt en zal blijven werken. In mijn eigen praktijk zal ik dit als traject zeker inzetten op het moment dat ik iemand heb die mogelijk in aanmerking komt van dit traject. Mijn leerdoelen heb ik kunnen vervolmaken en ik heb betere inzicht gekregen hoe om te gaan met soortgelijke patiënten/werknemers in mijn eigen werk. Al met al was dit voor mij een zeer geschikte oriënterende stage geweest. Een ieder in ons vakgebied, zowel bedrijfsarts als verzekeringsarts, zou ik willen aanraden om bij de Vermoeidheidkliniek te gaan kijken”. Dr. K.A.

Gratis informatie bijeenkomsten Vermoeidheidkliniek

alles over chronische vermoeidheid, ME/CVS en fibromyalgie.

Je kunt heel makkelijke deelnemen aan onze online informatiebijeenkomst. Je krijgt dan via het beeldscherm veel informatie over de ziekte, de klachten, onderzoek, diagnose, medicatie, behandeling en de verwachtingen die je voor de toekomst kunt hebben. Wat betekent de ziekte voor de patiënt en z’n omgeving? Het gaat ook over de beoordeling van arbeidsongeschiktheid, mantelzorg en opnamemogelijkheden van ernstige ME/cvs patiënten. Er is natuurlijk ook ruimte voor vragen. Patiënten, partners, familie, mantelzorgers, geïnteresseerden en professionals zijn van harte uitgenodigd.
Je hebt een computer, tablet of telefoon met camera en microfoon nodig. Na de aanmelding via onderstaand formulier, regelen wij de rest. We hebben de volgende online bijeenkomsten gepland:

 • Dinsdag 16 maart om 19:30 uur
 • Donderdag 6 mei om 15:30 uur

Online lotgenotencontact patiënten

Het is fijn om met andere patiënten te praten over de ziekte, wat het met je doet, wat je helpt en zo meer. Vermoeidheidkliniek biedt de kans! Je hoort eerst heel kort iets over de laatste ontwikkelingen en dan start het gesprek aan de hand van wat thema’s. Pierre de Roy is ME/cvs patiënt, oprichter van Vermoeidheidkliniek en gespreksleider.

Wanneer: dinsdag 6 april om 15:30 uur.
Thema: Er zijn positieve ontwikkelingen voor ME/cvs patiënten: advies Gezondheidsraad, onderzoeksgeld, nieuwe Richtlijn in Engeland. Wat betekent dat voor jou als patiënt? Of voor ons als kliniek?

Voor meer informatie kun je een email sturen aan patientdesk@vermoeidheidkliniek.nl. Aanmelden doe je met onderstaand formulier.
Je kunt als je samenwoont ook samen kijken of als alternatief met meerdere mensen individueel inschrijven.

Aanmelden

  Ik meld me aan voor:
  Voornaam:
  Achternaam:
  Woonplaats:
  Telefoon:
  Email:
  Toelichting of vraag:

    Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


  Start met typen en druk op enter om te zoeken