Informatiebijeenkomsten
Je kunt gratis online deelnemen aan onze informatiebijeenkomst over ‘de aanpak van Vermoeidheidkliniek’. Voor alle andere bijeenkomsten is het nodig al eerder te hebben gekozen voor ‘Extra Begeleiding’. Je kunt makkelijk aanmelden en meedoen aan onze online informatiebijeenkomsten. Je vult het online aanmeldingsformulier in en krijgt dan vanzelf een link toegezonden die je gebruikt om veilig deel te nemen. Uiteraard moet dat aan ‘jouw kant’ mogelijk zijn op laptop, computer, tablet of telefoon met camera en microfoon. Meer weten? Vraag het patientdesk@vermoeidheidkliniek.nl.
De aanpak van Vermoeidheidkliniek
Deze informatiebijeenkomst is gratis voor [nieuwe] patiënten en verder voor iedereen die belangstellend is. Het gaat eerst over de door ons behandelde ziekten en daarna uitgebreider over alles rond onze aanpak.
Voor patiënten die zich hebben aangemeld voor Extra Begeleiding zijn er extra bijeenkomsten gepland. Zij kunnen hier inloggen.
Alles over Post Viraal
Over de ziekte, klachten, onderzoek, diagnose, prognose, ernst, medicatie, Pacing en andere behandelopties.
Lotgenotencontact met medepatiënten
Je kunt met vaste regelmaat samen met medepatiënten praten over de ziekte, hoe je er zelf mee omgaat, je omgeving, wat je wel en niet moet geloven van wat er op internet wordt gezegd en wat je verder maar wilt weten. Contact dus met mensen die ‘het snappen’, die je tips kunnen geven en hun ervaringen delen.
De bijeenkomsten worden georganiseerd door Vermoeidheidkliniek en de ME/CVS NEDERLAND en begeleid door John Mulder en Pierre de Roy.
Je kan jezelf aanmelden door op de bijeenkomst te klikken en dan het aanmeldformulier in te vullen. Daarna wordt je vanzelf per e-mail uitgenodigd voor de opvolgende bijeenkomsten, totdat je jezelf afmeldt.
Inloopbijeenkomsten
Met veelal een nieuwsfeit, thema en de mogelijkheden je vragen in te brengen aan de mensen die inloggen en de begeleiders van Vermoeidheidkliniek.
Bijeenkomst voor mantelzorgers
Waar het gaat over de mooie-, maar ook soms zware momenten bij het helpen van je naaste. Wat je vooral wel en niet moet doen. Hoe je zelf de balans houdt. We vertellen kort over de ziekte, ernst en prognose, maar al snel gaat het daarna over kennis en ervaring.
Arbeid en Inkomen
Arbeidsongeschiktheid geeft onzekerheid, wet- en regelgeving, niet objectiveerbare klachten, veranderingen in inkomen en soms juridische procedures. Vanuit onze dienst Arbeid en Inkomen vertellen we over wet-, regelgeving, hoe je daarmee omgaat, wat je wel en beter niet kunt doen, wat je rechten en plichten zijn en meer. Ze beantwoorden ook al je vragen.