Na 104 weken arbeidsongeschiktheid (in loondienst of in de Ziektewet) kom je in aanmerking voor een WIA-uitkering. De WIA is een complexe wet. Selwyn Donia en de Vermoeidheidkliniek stellen een gratis whitepaper beschikbaar met daarin alles wat je moet weten over de WIA. Compleet, compact en begrijpelijk. De whitepaper kun je hier direct downloaden.

Arbeid en Inkomen

Veel mensen hebben werk of uitkering als probleem. Meestal gaat het over de beoordeling van ernst van de klachten door bedrijfs- of verzekeringsarts. De ergotherapeut is bij studie contactpersoon en kan daarnaast de inzet van de begeleiding rond de beoordeling van arbeid(on)geschiktheid regelen. Onze ervaringsdeskundige helpt onze patiënten binnen de dienst Arbeid & Inkomen door deze trajecten te begeleiden. We lezen met je mee, denken mee, doen actief suggesties en hebben contacten met bijvoorbeeld de jurist. Vaak wordt samen met de jurist de strategie bepaald.

Waar nodig worden wij geholpen door de inzet van verzuimbegeleiders, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, juristen of advocaten en dergelijke. Die weten allemaal veel over chronische vermoeidheid en ME/cvs. Onze aanpak is op basis van veel ervaring, intensief overleg met patiënten, bedrijfs- en UWV verzekeringsartsen. Meer weten? Bel 0320-277773 of  mail voor een gratis informatiegesprek met een van onze adviseurs.

Onze patiënten krijgen korting op deze dienst als onderdeel van de multidisciplinaire behandeling. Klik hier om u  aan te melden. U kunt ook bellen.

Start met typen en druk op enter om te zoeken