Na 104 weken arbeidsongeschiktheid (in loondienst of in de Ziektewet) kom je in aanmerking voor een WIA-uitkering. De WIA is een complexe wet. Selwyn Donia en de Vermoeidheidskliniek stellen een gratis whitepaper beschikbaar met daarin alles wat je moet weten over de WIA. Compleet, compact en begrijpelijk. De whitepaper kun je hier direct downloaden.

Arbeid en Inkomen

Veel mensen hebben werk of uitkering als probleem. Meestal gaat het over de beoordeling van ernst van de klachten door bedrijfs- of verzekeringsarts. De ergotherapeut is bij studie contactpersoon en kan daarnaast de inzet van de begeleiding rond de beoordeling van arbeid(on)geschiktheid regelen. Onze ervaringsdeskundige helpt onze patiënten binnen de dienst Arbeid & Inkomen door deze trajecten te begeleiden. We lezen met je mee, denken mee, doen actief suggesties en hebben contacten met bijvoorbeeld de jurist. Vaak wordt samen met de jurist de strategie bepaald.

Waar nodig worden wij geholpen door de inzet van verzuimbegeleiders, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, juristen of advocaten en dergelijke. Die weten allemaal veel over chronische vermoeidheid en ME/cvs. Onze aanpak is op basis van veel ervaring, intensief overleg met patiënten, bedrijfs- en UWV verzekeringsartsen. Meer weten? Bel 0320-267768 of e-mail naar onze patientdesk@vermoeidheidkliniek.nl.

Voor aanmelden voor een gratis intakegesprek voor onze patiënten kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Dan volgt een intakegesprek op basis waarvan u een keuze maakt of u gebruik maakt van deze dienstverlening.

  Geslacht (verplicht)
  ManVrouw

  Behandellocatie (verplicht)
  LelystadAmersfoortTiel

  Volgt multidisciplinaire behandeling, of gaat dat doen (verplicht)
  JaNee

  Start met typen en druk op enter om te zoeken