Aanmelden Polikliniek

Voor de intake op onze poli is een verwijzing van uw arts nodig. Die kunt u meenemen tijdens uw eerste bezoek op de poli of voorafgaand opsturen.

Onze medisch specialisten doen poli in Lelystad, Amersfoort en Tiel. Vooraf zijn er drie dingen noodzakelijk:

  1. Een verwijzing van de (huis)arts. Dat kan via Zorgdomein (dat is een online applicatie, die de huisarts kent en waarschijnlijk gebruikt; wij zijn te vinden onder: interne geneeskunde – Vermoeidheidkliniek).
  2. Een zogenaamde AMO, een ‘Actueel Medicatieoverzicht’die je gratis bij de apotheek krijgt. Wij zijn verplicht die in het dossier te hebben, ook als je geen medicatie gebruikt. Het is belangrijk goed te kijken naar de volledigheid en hoe de medicijnen gebruikt worden.
  3. Je kunt hier klikken om je bij ons aan te melden. Zo kom je bij een beveiligde online vragenlijst, die wij zorgvuldig en volledig ingevuld nodig hebben. Dat kun je in gedeeltes doen door op te slaan en later weer in te loggen via de website. Zo hebben wij vooraf (voor een deel wetenschappelijke) informatie, zodat de consulten vooral kunnen gaan over ziekte, diagnose, onderzoek en behandeling. Je kiest uit de poli van de internist bij ME/cvs, fibromyalgie en chronische vermoeidheid.

Het bezoek aan de poli wordt volledig vergoed door zorgverzekeraars, behoudens natuurlijk het standaard eigen risico dat voor iedereen van toepassing is. Lees hier meer over de vergoeding, eigen risico en eigen bijdrage.

Uitgebreide informatie lees je elders op de website of downloadt u hier: “info bij aanmelding

Start met typen en druk op enter om te zoeken