Coronamaatregelen

versie: 05 november 2021

Vermoeidheidkliniek zorgt goed voor de veiligheid van onze patiënten en onze zorgverleners. We volgen strikt de maatregelen van onder meer de RIVM, Overheid en ZKN. Alle locaties voldoen ruimschoots aan regelgeving. Als je dat wilt kun je van ons een mondkapje krijgen.

  • Heb je milde of zwaardere symptomen als neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38C); of huisgenoten met koorts en/of benauwdheidklachten? Kom dan niet naar onze locatie, we kunnen dan alleen een afspraak via beeldscherm doen.
  • Als je zelf de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen hebt gehad of is bij jou of een huisgenoot / gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld? Dan moeten afspraken op locatie worden omgezet naar (beeld) bellen.
  • De 1,5meter als een veilige afstand hanteren om jezelf en anderen te beschermen. Schud geen handen en was ze vaak en goed. Hoes en nies in je elleboog.
  • Je kunt de behandeling fysiek op een van onze locaties, via beeldscherm en telefoon doen of in een combinatie daarvan.
  • Wij werken deels vanuit huis. Het is dus mogelijk dat wij bellen met een onbekend nummer of met de melding ‘anoniem’.
  • Op onze locaties dragen onze behandelaars een mondkapje, zijn er spatschermen, handschoenen en is er volop desinfectiemateriaal. Wij vragen bezoekers zelf ook mondkapjes te dragen bij verplaatsing, in de gangen en wachtruimtes.
  • In de spreekkamers wordt in overleg 1,5meter gehouden, gebruik gemaakt van een spatscherm of een mondkapje gedragen.
  • Er is voldoende ventilatie in binnenruimtes.
  • Kom alleen of met een huisgenoot naar de afspraak op locatie. Je kunt het gesprek in overleg altijd opnemen. Kom je samen vanwege vervoer, dan liefst de chauffeur in de wachtruimte laten wachten.

Feiten en fabels over coronavaccinatie
Wij ontvangen geregeld vragen over vaccineren. in deze video gaat prof. dr. Cécile van Els, hoogleraar vaccinologie, in op feiten en fabels over de coronavacinatie.

U kunt hier ook meer lezen over vaccineren.

Lees hieronder de informatie door op de tekst te klikken:
Basisregels corona 
Maatregelen tot en met tenminste 9 februari 2021  
De routekaart, met­ per risiconiveau de maatregelen in de regio 
Algemene informatie avondklok
Duidelijk en in meer talen uitleg over corona

Recent Posts

Start met typen en druk op enter om te zoeken