Nieuwe coronavirus informatie

vrijdag 13 maart 2020

Vermoeidheidkliniek is met een vast team dagelijks bezig met het beoordelen van de gevolgen van het nieuwe Coronavirus. Met grote regelmaat delen we informatie via website en op de locaties. Onderin deze nieuwsbrief is ook de meest recente RIVM informatie opgenomen.

Uiteraard zijn er ook maatregelen genomen voor de continuïteit van zorg en die van onze zorginstelling. Hygiëne- en voorzorgsmaatregelen voor onze mensen zijn nog ingrijpender dan die voor u zelf gelden. Wij zijn bijvoorbeeld extra alert op medewerkers met (ziekte-) verschijnselen en zullen ze bij de minste twijfel thuis houden of naar huis sturen.

Het is nu wel tijd voor een aantal nieuwe maatregelen binnen onze organisatie, die we hierna puntsgewijs met u delen.

  • Wij zijn zo ingericht dat er veilig thuis kan worden gewerkt. Dat doen onze ondersteunende medewerkers vanaf nu ook, onder meer om risico’s van uitval te spreiden of zelfs uit te sluiten.
  • Het helpt ons heel erg als u vragen per e-mail via patientdesk@vermoeidheidkliniek.nl aan ons stelt. Op die manier kunt u ook regelen dat wij u terugbellen.
  • Als u ons telefonisch wil bereiken, dan kan dat met ingang van maandag 16 maart doen tussen 8.30 en 11.00 uur óf tussen 15.30 en 17.00.
  • Het is veilig onze locaties te bezoeken voor het bezoeken van de poli van de internisten of het volgen van de multidisciplinaire behandeling. Als u de reis naar één van onze locaties niet kunt maken, omdat u bijvoorbeeld beginnende griepverschijnselen hebt, dan kunt u de afspraken ook via het scherm of telefonisch doen. Dat regelt u makkelijk met onze patientdesk@vermoeidheidkliniek.nl.
  • U kunt zich inschrijven voor de informatieavonden die gepland staan, maar de kans is erg groot dat wij deze niet door kunnen laten gaan. Uiteraard melden wij u dat dan tijdig en bieden een alternatief op een later moment.
Recent Posts

Start met typen en druk op enter om te zoeken