Uit een stageverslag van een bedrijfsarts in opleiding

De bedrijfsarts in opleiding heeft meegelopen met onze internisten en ons multidisciplinair team. Dit schrijft hij in z’n stageverslag over onze kliniek:

“Ik ben ervan overtuigd dat deze behandeling en manier van benadering van Vermoeidheidkliniek voor veel mensen werkt en zal blijven werken. In mijn eigen praktijk zal ik dit als traject zeker inzetten op het moment dat ik iemand heb die mogelijk in aanmerking komt van dit traject. Mijn leerdoelen heb ik kunnen vervolmaken en ik heb betere inzicht gekregen hoe om te gaan met soortgelijke patiënten/werknemers in mijn eigen werk. Al met al was dit voor mij een zeer geschikte oriënterende stage geweest. Een ieder in ons vakgebied, zowel bedrijfsarts als verzekeringsarts, zou ik willen aanraden om bij de Vermoeidheidkliniek te gaan kijken”. Dr. K.A.

Recent Posts

Start met typen en druk op enter om te zoeken