Unieke aanpak van pijn én vermoeidheid

Vermoeidheid&PijnCentrum behandelt ernstige, aanhoudende pijn én vermoeidheid

Lelystad – Eén op de vijf mensen heeft chronische pijn en daarnaast vaak vermoeidheidklachten. Tegelijk hebben mensen met ernstige vermoeidheid in meer dan 80% ook pijn. Ernstige chronische pijn en vermoeidheid komt veel voor en vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Een gecombineerde effectieve aanpak van deze aandoeningen heeft een duidelijk voordeel voor de patiënt. Daarom is er het Vermoeidheid&PijnCentrum.

Vermoeidheid&PijnCentrum

Het Vermoeidheid&PijnCentrum biedt al jarenlang gespecialiseerde diagnostiek en multidisciplinaire behandeling van ernstig aanhoudende chronische pijn, -vermoeidheid, ME/CVS en fibromyalgie. Ruim 90% van onze patiënten ervaart (h)erkenning en belangrijke afname van de klachten na de multidisciplinaire behandeling. Dat doen we met onder meer medicatie; pijnbehandeling, aanpassen van leefstijl, beweging en activiteiten; het leren omgaan met pijn, vermoeidheid en daarmee samenhangende andere klachten en verschijnselen. Vanuit onze vestigingen in Lelystad en De Bilt werkt ons team van pijnspecialist, internist, verpleegkundigen, psychologen, diëtisten, fysio-, ergo en oefentherapeuten.

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 23 maart is er in De Bilt een gratis informatiebijeenkomst over chronische pijn en vermoeidheid. Een medisch specialist en een ervaringsdeskundige vertellen over de ‘reis’ die een patiënt doormaakt vanaf de eerste klachten en ze gaan in op uw vragen en geven concrete adviezen. Natuurlijk gaat het er ook over wat Vermoeidheid&PijnCentrum voor patiënten met ernstige aanhoudende pijn en vermoeidheidklachten kan doen.

Meer informatie

Er zijn regelmatig informatiebijeenkomsten in De Bilt en Lelystad. De data staan op de website vermoeidheidkliniek.nl, waar ook eenvoudig kan worden aangemeld. Mailen kan ook: info@vermoeidheidenpijncentrum.nl of bellen met het centrale nummer 0320-267768.


TOELICHTING

Eén op de vijf mensen hebben chronische pijn, een derde daarvan ernstig. Ongeveer 350.000 mensen hebben chronische vermoeidheid en circa 80.000 in de ernstigste vorm ME/CVS.

NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Pierre de Roy (directeur) via 06-53 93 02 36 of deroy@vermoeidheid&pijncentrum.nl.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search